Vai mēs viens PRET otru vai visi PAR Latviju?

Diena.lv

Normāls Rungainis, normāls. Ciniķi ir tie, kas melo pensionāriem, ka viņu pensijas ir mūža pelnītā uzkrājums. Pensijas ir šodienas strādājošo iemaksas!!!

Man patīk Rungaiņa formulejums – pensionāru vadoņu paziņojums parāda šo vadoņu boļševistisko garu. Labais !

Atcerēsimies, kā padomju sociālistiskas dzimtenes laba strādājām… Pirmkārt, valsts izlikās, ka maksā, cilvēki izlikās, ka strādā. Tas ir no tā laika. Kolhoza kombikorms savas cūkas silē, darba mašīnas benzīns kaimiņam, produkti no bāzes un veikala noliktavas – draugiem un blata ” ģimenei”. Parējie par 100-200 padomju rubļiem strādāja pēc definīcijas. Protams, protams, ne jau visi…

Otrkārt, impērija sabruka tādēļ, ka bankrotēja. Šodien katrs saprot, ka bankrots ir tad, kad nekā vairs nav, pat ” Ezera sonātes” varoņi spēja formulēt jēdzienu ” bankrats”. Tātad, PSRS tautas valsts iedzīvotājiem – akcionāriem 90-to gadu sākumā bija palikuši tikai pamatlīdzekļi, kurus tiem nolaupīja pašu ievēlēti politbiznesmeņi.

Kāds tad ir atlikums. Atlikums ir sociālais budžets, kura apkalpošanā ir dažādas cilvēku grupas, bet viena ir “neaizskaramā”. Tā  vietā, lai ķertos klāt politiķiem, kas iznīcina sociālo budžetu barojošo darba tirgu, pensionāri klusē un ar savām balsīm pat atbalsta budžeta pārdali par labu sev un … par sliktu Latvijas nākotnei. Jā, pašlaik konflikts ir tieši tāds.

Vai mēs viens PRET otru vai visi PAR Latviju arī pēc šīs pensionāru paaudzes?

Komentēt