A. Vasiļevskis. Universālie kosmosa likumi, ko nemāca skolās

Daudzi ir pieraduši pie tā, ka dzīve norit saskaņā ar rakstītiem likumiem – ar katru dienu kļūst aizvien vairāk dažādu likumu, regulu, aizliegumu un tie ir aizvien sarežģītāki un ierindas cilvēkam nesaprotami. Tā ir apzināta manipulācija, lai likumdošana kalpotu ne cilvēkiem, bet esošam režīmam un tā augstākiem saimniekiem.

Taču ir kādi citi likumi, saskaņā ar kuriem eksistē visa realitāte ap mums. Tie nav rakstīti Satversmē un nav nostiprināti aktos. Bet to nezināšana tieši tāpat neatbrīvo no atbildības. Vēl vairāk, tie ir daudz svarīgāki un izpratne par tiem ļauj būvēt savu dzīvi pavisam citādi. Diemžēl šos likumu nemāca skolās, bet tie būtu jāzina ikvienam. Kādi tad tie ir?

Vienotības likums.

Katrs cilvēks, katra situācija visā pasaulē ir saistīta viena ar otru. Tas, ko domā vai dara kāds cits, var ietekmēt mūsu dzīves un otrādi, pat ja mēs nezinām neko par šiem cilvēkiem. Šis likums definē to, ka Augstākais Saprāts ir viens un tāpēc viss savā starpā ir saistīts.

Enerģijas likums.

Viss, pat cilvēka doma ir enerģija un to vēsta šis likums. Tas zināms arī kā Vibrāciju likums un tas nozīmē, ka enerģija darbojas neskaitāmās frekvencēs. Tas, kādā katrs atrodas, nosaka viņa apziņu, rīcību un darbību – viss kosmoss nemitīgi vibrē un šī enerģija visu laiku atrodas kustībā.

Darbības likums.

Saskaņā ar šo likumu, plānu un scenāriju realizācijai ir nepieciešama praktiska darbība. Piemēram, nevar gaidīt pareizo partiju, kas izvedīs valsti no krīzes, bet ir jāorganizējas pašiem.

Atbilstības likums.

Kā augšā, tā apakšā. Tas nozīmē, ka viss, kas notiek mūsu mentālajā un smalkajā pasaulē, atspoguļojas fiziskajā pasaulē. Tas, kas notiek šeit, jau iepriekš ir noticis tajos plānos – tas ir visas realitātes veidošanas un dziedināšanas pati galvenā aksioma. Tas, ko cilvēks domā un jūt, arī noved pie realizācijas fiziskajā pasaulē. Citiem vārdiem sakot – Tu esi tas, ko Tu domā un to Tu arī pievelc.

Cēloņu un seku likums.

Tas nosaka, ka nejaušību nav. Viss notiek kaut kāda iemesla pēc, neatkarīgi no tā, vai mēs to spējam ieraudzīt uzreiz, vai tas notiek ilgākā laika posmā. Ir viegli saredzēt tūlītējas sekas, bet daudz grūtāk ir saprast kādu notikumu, kas veidojas ilgstošā posmā, kad pamazām tiek uzkrāts kāds enerģijas daudzums un tad notiek izlāde-  negatīva, kāds notiek ķibele vai arī pozitīva, kad tiek sasniegts rezultāts – tas ir katra personiskais piedzīvojums.

Kompensācijas likums jeb bumeranga efekts.

Tas ir līdzīgs cēloņu un seku likumam un tas nozīmē, ka visu, ko radāt, dabūsiet atpakaļ un bieži ar uzviju. Šeit ir tikai laika jautājums, cik ātri tas notiek. Ja cilvēks bieži veic dažādus labdarības aktus un Sirds darbus, tad ar viņu arī notiek līdzīgi. Tāpat ir ar sliktām lietām –pastāv gan iespēja no tā izvairīties, esot augstu melnajā hierarhijā, bet arī tas ir tikai uz laiku – tāpēc planētas paverdzinātāji un valdošie režīmi tik ātri vēl nebrūk.

Pievilkšanās likums.

Tas droši vien ir zināmākais universālais likums. No visa, ko mēs domājam, jūtam, runājam un rīkojamies, notiek atbilstošas situācijas pievilkšanās. Pievelkas ļaudis, kam ir līdzīga enerģiju frekvence. Atbilstoši savējai, katrs var sajust, kādus tad cilvēkus un notikumus viņš pievelk sev apkārt. Īpaši labi to var redzēt šobrīd, kad sabiedrība strauji sadalās pēc šiem pašiem principiem. Veseli un ar dabisku imunitāti dzīvojoši ļaudis nespēj sajust rezonansi ar baiļu pārņemtiem un špricētiem īpatņiem un tur harmonija nav iespējama.

Enerģijas trans mutācijas likums.

 Tas vēsta, ka katram ir iespējas izmainīt savu dzīvi. Un katram ir atbildība, lai to darītu – tā vienlaicīgi ir izvēle, pieņemt iespējas, vai atteikties mainīt savu dzīvesveidu no sīkumiem līdz lielākām lietām, lai izmainītu frekvenci un tad pievilktu citādus, pozitīvākus notikumus, ko dāvā Visums tiem, kas aktīvi ievēro šos likumus. Visa enerģija ir kustībā un vienmēr viss ir tepat – atliek tikai izvēlēties to straumi, kas nes uz priekšu.

Ritma likums.

Visam Kosmosā piemīt noteikts ritms, saskaņā ar kuru tas darbojas – tā ir dabiskā harmonija Dabā un visās sistēmās. Ja cilvēks vēlas justies laimīgs un vesels, viņam ir jābūt vienā Ritmā ar Mātes Zemes sirdspukstiem un frekvencēm. Ja tā nenotiek, tad sākas disharmonija, kas noved pie dažādām problēmām un slimībām. Tas ir viens no galvenajiem aspektiem – ar Zemi ir jākomunicē kā ar dzīvu būtni, kam ir Apziņa.

Protams, šī ir tikai daļa no daudziem Kosmosa likumiem. Bet šie ir diezgan būtiski un ja mēs tos spētu ievērot, ļoti daudz kas dzīvē mainās uz labo pusi.

Komentēt